Szakdolgozati témaválasztás APSZDP - 2015/2016. I. félév

Kedves Drámapedagógia szakos Hallgató!

Drámapedagógia területen pedagógus-szakvizsgára felkészítő szakirányú továbbképzési szakon a szakdolgozati téma választása az 1. szemeszter folyamán történik. 

A szakdolgozati téma kiválasztása nyomtatványon történik, ami az alábbi linkről tölthető le: 

SZAKDOLGOZATI TÉMAVÁLASZTÓ NYOMTATVÁNY

A szakdolgozat témáját az intézet által meghatározott témakörökből, konzulensét a felsorolt oktatók közül lehet választani, természetesen a választott oktatóval történő személyes vagy e-mailes egyeztetés alapján (esetenként van lehetőség az adott oktatóval egyéni téma egyeztetésére is).

A SZAKDOLGOZATI TÉMAKÖRÖK ITT ÉRHETŐK EL

A nyomtatványt kérjük PONTOSAN, OLVASHATÓAN, nyomtatott nagybetűkkel kitölteni, a hallgató által aláírni, majd ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐBEN leadni Véber Eszter intézeti ügyintézőnek (ügyfélfogadási időn kívül az intézeti titkárság ajtajánál elhelyezett zöld gyűjtődobozba is bedobhatóak a szelvények). Az összegyűjtött nyomtatványokat az intézeti titkárság ügyintézője fogja aláíratni a konzulensekkel, illetve Dr. Varga Balázs szakfelelős úrral, így ezt a hallgatóknak nem kell intézni. Fontos még, hogy A BÁRMELY ROVATÁBAN HIÁNYOSAN KITÖLTÖTT, ALÁÍRATLAN, DÁTUMOZATLAN TÉMAVÁLASZTÓT NEM FOGADJUK EL. A SZAKDOLGOZATI TÉMÁK ELFOGADÁSÁRÓL ILLETVE ELUTASÍTÁSÁRÓL A NEPTUNON KERESZTÜL ÉRTESÍTJÜK A HALLGATÓKAT (Az elfogadott szakdolgozati témák a Neptun rendszerben rögzítésre kerülnek a „Hallgató szakdolgozatai” rovatban, az elutasításról Neptun-üzenetet küldünk). Ha a szakdolgozat tervezett témáját a szakfelelős esetleg nem hagyja jóvá, akkor teljesen új nyomtatványt kell kitölteni.

 A teljesen kitöltött és aláíratott nyomtatvány 
INTÉZETBE TÖRTÉNŐ leadási határideje:
2015. december 4. 14:00
A nyomtatványnak e napon legkésőbb az INTÉZETBEN kell lennie, 
tehát e napon postázott lapot már nem fogadunk el. 
Késedelmi lehetőség NINCS.

A HIÁNYOSAN, OLVASHATATLANUL, PONTATLANUL kitöltött nyomtatvány NEM érvényes.

 

Széchenyi Egyetemi Napok (SZEN) 2019. április 16. - 2019. április 19.
Munkaszüneti nap (Nagypéntek) 2019. április 19.
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontjai 2019. április 26. 13:30 - 2019. április 27. 19:30
Villa Tolnay borvacsora 2019. április 26. 18:00 - 23:55