Szakdolgozati témaválasztás TPSZDP - 2020/2021. I. félév

Kedves Drámapedagógia szakos Hallgató!


Drámapedagógia területen pedagógus-szakvizsgára felkészítő szakirányú továbbképzési szakon a szakdolgozati téma kiválasztása és adminisztrálása nyomtatványon történik, ami az alábbi linkről tölthető le: 

 

SZAKDOLGOZATI TÉMAVÁLASZTÓ NYOMTATVÁNY


A szakdolgozat témáját a tanszék által meghatározott témakörökből, konzulensét a felsorolt oktatók közül lehet választani, illetve a választott oktatóval történő személyes vagy e-mailes konzultáció alapján lehetőség van egyéni téma egyeztetésére is. Az egyetemtől független – megfelelő szakképzettséggel rendelkező – külső szakember is felkérhető konzulensnek, amennyiben vállalja, hogy díjazás nélkül látja el konzulensi és bírálói feladatát.

AZ AJÁNLOTT SZAKDOLGOZATI TÉMAKÖRÖK ITT ÉRHETŐK EL


A nyomtatványt kérjük PONTOSAN, OLVASHATÓAN, nyomtatott nagybetűkkel kitölteni, a hallgató által aláírni, a konzulenssel aláíratni, majd eljuttatni a Bölcsészettudományi és Humánerőforrás-fejlesztési Tanszék titkárságára!
Az így összegyűjtött nyomtatványokat majd egy későbbi időpontban fogja ellenőrizni és aláírni Dr. Varga Balázs szakfelelős úr, így ezt a hallgatóknak nem kell intézni.

A szakdolgozati témák ELFOGADÁSÁRÓL, illetve ELUTASÍTÁSÁRÓL a Neptunon keresztül értesítjük a hallgatókat. (Az elfogadott szakdolgozati témák a Neptun rendszerben rögzítésre kerülnek a „Hallgató szakdolgozatai” rovatban, az elutasításról Neptun-üzenetet küldünk). Ha a szakdolgozat tervezett témáját a szakfelelős esetleg nem hagyja jóvá, akkor teljesen új nyomtatványt kell kitölteni.

 A nyomtatvány tanszékre való beérkezési határideje:
2020. október 9. 14:00

Gyerekegyetem 2020 2020. június 22. - 2020. június 26.
Vizsgaidőszak vége 2020. június 27.